Повернутися до звичайного режиму

Районні змагання ЮІР

30 квітня на базі Станції юних техніків № 3 пройшли районні змагання загонів юних інспекторів руху (ЮІР).

Організаторами конкурсу виступили працівники ДАІ Комінтернівського району та управління освіти.

На території СЮТ № 3 зібралися 17 дитячих команд ЮІРівців, які змагалися за право представляти район на міських змаганнях.

Зі словами привітань до школярів звернувся заступник начальника ДАІ Комінтернівського району Бутенко Юрій Васильович. Він зазначив: «Саме ви, юні інспектори дорожнього руху, є надійними та незамінними помічниками ДАІ. Ви систематично проводите пропаганду Правил дорожнього руху не лише серед однолітків, а й у доступній формі роз’яснюєте малечі правила безпечної поведінки на дорозі. Можливо ви не усвідомлюєте, що своєю творчою працею ви не лише допомагаєте працівникам ДАІ виховувати законослухняних громадян України, а й оберігаєте молоде покоління від нещасних випадків на автодорогах. Це добра і благородна справа, яка гідна наслідування».

Далі, після роз’яснення умов конкурсу, розпочалась азартна боротьба за перемогу. Змагання проходили у 5-ть етапів. Учасники демонстрували свої знання з Правил дорожнього руху, винахідливість та майстерність у пропаганді безпеки на дорогах, виступили у ролі регулювальника та учасників руху.

За загальними результатами усіх етапів, переможцем районного зльоту юних інспекторів дорожнього руху, який виборов право представляти район на міських змаганнях, стали ЮІРівці ХЗОШ № 68. Другу сходинку посіла команда гімназії № 82, а третє місце завоювали команди ХГ № 46, ХЗОШ № 94, ХТЛ № 173, ХЗОШ № 102.

Дякуємо всім за участь у змаганнях, побажаємо гарного настрою, міцного здоров’я та зеленого світла на життєвих дорогах.

Кiлькiсть переглядiв: 187