Від серця до серця

З перших місяців повномасштабного вторгнення в Україні, зокрема в Харкові, розпочала свою діяльність відома благодійна організація «Жовта допомога».

До діяльності благодійної організації долучилася й родина учня 8-А класу ХЗОШ № 91 Слобідського району Шипова Георгія. Разом із мамою Оленою Олегівною Георгій сортував гуманітарну допомогу, роздавав гарячі обіди тим, хто опинився у найскрутнішому становищі - пенсіонерам та мешканцям Харкова, що залишилися без даху над головою; допомагав інвалідам та літнім людям, про яких більше нікому було піклуватися; передавав дитяче харчування та памперси. Усе це допомогло родині Шипових вистояти, вижити, бути корисним своєму народові.

Також родина працювала аніматорами у дитячій кімнаті благодійної організації: проводила розвиваючі уроки та святкові вистави для дітей до новорічних свят, Масляної та Дня вишиванки. Родина знає, як важливо заохочувати дітей до навчання, малювання та різних ігор – це пізнання світу дитини та її всебічний розвиток у цей непростий час, та наповнення їх життя позитивом, вірою в правду, вірою в світло і добро.

/Files/images/novini/2023/06/19.06.2023_2.jpg

Родина Шипових показує своїми діями, що будь-яка допомога в цей складний для України час - потрібна і важлива заради спільної Перемоги.

Кiлькiсть переглядiв: 45