Допомагаючи іншим, людина стає щасливішою!

Сім'я Волошиної Вероніки, учениці 4-Б класу Харківського ліцею №60 Слобідського району з перших днів війни займається волонтерством. Тато Олег і його дев'ятирічна донька Вероніка - це небайдужі патріоти, які приходили на допомогу людям у найскрутніші моменти. Вони купували необхідні для життя продукти та речі, батько не раз привозив цю допомогу до тих районів міста, де люди цілодобово сиділи у підвалах і не могли вийти на вулицю через обстріли та бомбардування, боялися за своє життя. Найціннішим були слова вдячності та сльози радості цих людей.

Коли у Харкові стало дуже небезпечно, Вероніка з мамою виїхали з України. Тато добровільно пішов захищати нашу Батьківщину .

За кордоном Вероніка відразу розпочала навчання в польській школі 7 м. Хелм, де знайшла багато друзів з різних міст нашої рідної країни.

Дітей об'єднали біль і страх. Вони хотіли забути про звуки сирени і повітряну тривогу. У Польщі дітей прийняли дуже добре, допомагають адаптуватися у нових умовах. А також вчителі, які приїхали з України, проводять з дітками акції, щоб допомогти українцям-біженцям, які щойно прибули.

Польські однолітки підтримують цю ініціативу, вони з турботою й щирістю спілкуються і допомагають. Вероніка виготовляла шоколадки разом з польськими дітьми та роздавала українським біженцям.

Дякуємо Вероніці та її родині за допомогу харків'янам і усім українцям, які потребували допомоги, прибувши до Польщі м. Хелм.

/Files/images/novini/2023/08/14.08.2023-2.jpg

Її девіз: Допомагаючи іншим, людина стає щасливішою.
Кiлькiсть переглядiв: 65