Пишаємось нашим учнем

Юні хокеїсти команди «Кременчук-2013/2014» повернулися з Риги, де взяли участь у хокейному турнірі та посіли 6 місце.

Серед представників команди був і Скрипнік Богдан, учень 4-Б класу ХЛ №91 Слобідського району м.Харкова, який після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України був змушений переїхати з батьками до м. Кременчук.

З 4-ох років Богдан професійно займався хокеєм в команді "СДЮСШОР - 2013". Ця команда була найсильнішою в Україні серед юнаків цього року, але, на превеликий жаль, найсильніша та найкраща команда “Динамо-Харків 2013”, що представляла спортивну школу, припинила своє існування. Але Богданчик навіть після переїзду не припинив займатися улюбленим спортом, хоч і не зі своєю командою, з якою він був пліч-о-пліч від самого початку.

Діти змагалися у щорічному турнірі серед юнаків 2013-2014 р.н. “Riga Hockey Cup”, що проходив у Латвії. Разом із 13 командами-представниками Латвії, Литви та Швеції, українська команда із Кременчука змагалась за першість протягом 3 турнірних днів. Для дітей це було важке змагання, тому що в Кременчузі вони тренуються на зменшеному полі, а змагатися довелось на повно розмірному.

На підготовку до турніру у кременчуцької команди було мало часу, бо вони паралельно із тренуваннями приймали участь в українському чемпіонаті з хокею. Попри труднощі, юні спортсмени гідно виступили на міжнародному турнірі та в підсумку зайняли 6 місце.

Цей турнір надав змогу проаналізувати свою гру, та звернути увагу на різноманітні ігрові стилі та майстерність суперників.

/Files/images/novini/2023/09/26.09.2023-2.jpg

Пишаємося нашим учнем та сподіваємося, що Богданчик дуже скоро повернеться на свою рідну, харківську льодову арену для подальших спортивних звершень!
Кiлькiсть переглядiв: 47