Презентація оновлень від Google

28 вересня в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України відбулася Презентація оновлень від Google до Дня вчителя.

Під час заходу були презентовані оновлені версії ресурсів від Google, серед яких:

  • Локалізована версія Довідкового центру Google Класу із практичними порадами, інструкціями та відповідями на поширені запитання, тепер українською.
  • Доповнена платформа “Навчайте, де б ви не були”, що містить ще більше корисних відеоматеріалів для вчителів щодо цифрових інструментів Google для освітнього процесу та можливостей пристроїв Chromebook.

Також у межах програми “Безпека дітей в Інтернеті” були представлені:

  • Оновлений Посібник із безпеки дітей в Інтернеті, що допоможе дітям і підліткам краще розуміти та захищати свою конфіденційність в онлайн-світі. Модуль “Бережи свої таємниці” тепер містить 3 додаткові уроки, присвячені цифровій конфіденційності, її захисту в Інтернеті та використанню особистих даних. А додаткова добірка “Уроки з цифрового добробуту” для дітей охоплює різні аспекти цифрового життя та сприяє більш свідомому та відповідальному користуванню мережею.
  • Оновлений Посібник із медіаграмотності для підлітків, покликаний надати молоді навички для більш впевненого та свідомого перебування в Інтернеті. Новий розділ “Зв’язок із державним стандартом” допоможе українським вчителям отримати ще більше практичної користі від застосування матеріалів Посібника в навчальному процесі.
  • Грант 300 тис. доларів від Google.org для підтримки українських громадських організацій у межах програми «Безпека дітей в Інтернеті», спрямованої на розвиток цифрової освіти для дітей та молоді в Україні (підтримка здійснюється через фундацію School with Class).

Поділіться своїм досвідом використання платформи "Навчайте, де б ви не були" та Google-інструментами у короткій формі відгуку. Її заповнення займе не більше 5 хв.

Запис заходу та всі корисні посилання доступні на сайті.

Більше корисних матеріалів від Google для вчителів, батьків та учнів доступні на платформі Google Знання.

Кiлькiсть переглядiв: 52