Всеукраїнський науково-методичний семінар «Формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах війни»

Інститут модернізації змісту освіти запрошує освітян до участі у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах війни», що відбудеться 25 жовтня 2023 року.

Тематичні напрями роботи семінару:

  1. Теорія і практика формування ключових компетентностей учнівства в закладах загальної середньої освіти.
  2. Теорія і практика формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства в закладах загальної середньої освіти.
  3. Особливості і досвід формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства в закладах загальної середньої освіти України в умовах війни.
  4. Досвід розроблення навчально-методичного забезпечення формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства в процесі внутрішньошкільної науково-методичної роботи.
  5. Підготовка педагогічних працівників закладів системи загальної середньої освіти України до формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства.

Форма участі в роботі семінару:

  • очна участь у засіданні;
  • дистанційна участь у засіданні (за допомогою вебсервісу Google Meet);
  • публікація тез доповіді в збірнику семінару.

Участь у семінарі безкоштовна.

Для участі в семінарі необхідно 25 жовтня 2023 року до 11.50 приєднатися до зустрічі у вебсервісі Google Meet за посиланням на відеодзвінок.

Більш докладно про проведення Всеукраїнського науково-методичного семінару «Формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах війни» на сайті ДНУ «ІМЗО».

Кiлькiсть переглядiв: 46