Запрошуємо долучитись до проєкту CyberTeens!

ГО «Наукова асоціація кібербезпеки України» інформує про запуск проєкту CyberTeens. Сучасні діти проводять багато часу в цифровому просторі. Це відкриває для них безліч можливостей, але також несе в собі певні ризики. Кібербезпека для школярів є важливою темою, яка потребує уваги.

Мета проєкту CyberTeens – підвищення обізнаності школярів з питань кібергігієни через навчальну онлайн-платформу, що сприятиме їх захисту в інформаційному просторі від соціальних та цифрових загроз, кібершахраїв та вимагачів тощо та відповідною підтримкою їх психосоціального благополуччя.

CyberTeens Platform допоможе школярам навчитися захищати себе в інформаційному просторі. На платформі представлені інтерактивні матеріали, які будуть корисні як для школярів, так і для їх батьків та вчителів.

Зараз доступні курси:

Ці курси створені для підвищення обізнаності школярів з питань кібергігієни. Вони складається з 6 розділів. Кожен з яких включає пізнавальні відео, цікавий комікс, а також невеличкий тест, щоб можна було оцінити свої успіхи.

Після проходження курсу, учасник має мождивість отримати сертифікат про свою обізнаність у кібербезпеці та кібергігієні.

Більше інформації про проєкт CyberTeens за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 39