Орієнтаційний вебінар щодо проведення Дня Гідності

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, встановлення якого пов’язано з початком цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Цьогоріч Україна удевʼяте долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 8 років вже взяли участь 420 997 учасниць і учасників із 3 234 закладів освіти. Всесвітній День Гідності являє собою незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт. Його мета – спонукати молодь керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях.

День Гідності є одноденним дискусійним курсом. З метою долучення до проведення Всесвітнього Дня спільнота EdCamp Ukraine запрошує адміністрації шкіл, педагогів та волонтерів до участі в орієнтаційному вебінарі. Зареєструватися можна до 9 листопада за посиланням.

Після реєстрації учасники отримають запрошення, відповіді на всі запитання щодо організації Дня Гідності, методичні рекомендації, путівник з різноманітними вправами, іграми та розробками для проведення уроку, ексклюзивні календарі, сертифікати для учасниць і учасників.

Подію можна організувати в будь-який день з 21 листопада (День Гідності та Свободи) до 10 грудня (Міжнародний день прав людини).

Докладніше про подію можна дізнатися в інформаційному листі спільноти.

Кiлькiсть переглядiв: 36