Всеукраїнський вебінар від The LEGO Foundation для закладів дошкільної освіти

Міністерство освіти і науки України запрошуємо 16 листопада о 13.00 взяти участь у Всеукраїнському вебінарі від команди The LEGO Foundation для закладів дошкільної освіти щодо імплементації проєкту «Create with Anything» («Створюй із будь-чого»).
Вебінар відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, ДУ «Український інститут розвитку освіти» та команди Тhe LEGO Foundation.

Цей проєкт дозволяє реалізувати найсміливіші ідеї з використанням довколишніх матеріалів (паперу, пластикових пляшок, картону тощо) у закладах освіти та вдома разом з батьками.

В основі концепції принцип «system-in-play» («система у грі»), який полягає у тому, що будь-який проєкт, створений дітьми, може трансформуватися, змінюватися відповідно до їхніх потреб та бажань. Такий ігровий підхід заохочує дітей бачити вже використані матеріали по-новому і створює нові можливості для гри і розвитку.

Для реалізації проєкту на допомогу педагогам і батькам створили безкоштовну ресурс-платформу«Create with Anything», яка містить практичні ідеї та вправи, що сприяють цілісному розвитку дитини — одниму з основоположних завдань Базового компоненту дошкільної освіти.

Зареєструватися для участі у вебінарі можна за покликанням.

Переглянути трансляцію вебінару можна тут.

Для ефективної взаємодії під час вебінару вам потрібні ножиці, діркопробивач, фломастери чи олівці, картон (картонні пакування від цукерок, печива, чаю тощо).

Кiлькiсть переглядiв: 35