Серце віддаю дітям

Толерантність і знання, фахова підготовленість та інновації – невід’ємні риси сучасного досвідченого вчителя. Боротися, шукати й ніколи не відступати – таке життєве кредо має Білоус Ірина Володимирівна, викладач біології та екології комунального закладу «Харківський ліцей 151 Харківської міської ради» Слобідського району, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «учитель- методист». Вона бачить в кожному здобувачеві освіти індивідуальність, допомагає розкрити в ньому "таємничі" здібності навіть у цей складний час.

Ірина Володимирівна Білоус уже майже тридцять років працює на ниві освіти, як класний керівник багато уваги приділяє розвитку розумових та творчих здібностей школярів, використовуючи для цього будь-які інновації.

Ірина Володимирівна протягом останніх десяти років плідно працює в напрямку з підготовки учнів 9-11 класів до захисту науково - дослідних робіт у МАН та в розробках екологічних проектів на платформі Zoom – конференцій. Для цього вона співпрацює з досвідченими фахівцями ВНЗ, зокрема з кафедрою технологій фармацевтичних препаратів та товарознавства на базі Національного фармацевтичного університету. Практичні заняття та міні - лекції й зараз проводяться в нестандартній формі, хоча й в онлайн - форматі. Це дає можливість учням розвивати комунікабельність, розкритися набагато більше, ніж на звичайних уроках.

/Files/images/novini/2023/11/17.11.2023-3.jpg

Як відомо, «Дерево і вчитель пізнаються за плодом», а результати діяльності Білоус І.В. мають велике значення для розвитку й становлення підростаючого покоління. Кожного року учні 10-11 класів стають учасниками та переможцями конкурсу-захисту екологічних проєктів та науково- дослідних робіт МАН. Це дає можливість формувати теоретичні знання та практичні вміння. Розвиваються пам’ять, воля, здібності висловлювати думки, уміння добувати, систематизувати й поглиблювати знання.

Ми пишаємося такими вчителями та бажаємо їм успіхів та перемоги на всіх «фронтах»!!!

Батьки та колектив ліцею №151

Кiлькiсть переглядiв: 84