ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ ПРО ЕЛЕКТРОННУ РЕЄСТРАЦІЮ ДІТЕЙ ДЛЯ ПРИЙОМУ ДО ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВМІСТА ХАРКОВА

У 2013 році Департамент освіти, управління освіти адміністрацій районів міста, навчальні заклади усіх типів і форм власності міста Харкова увійшли до Всеукраїнської Інформаційної системи управління освітою(Україна. ІСУО).

Підставами для впровадження нової системи є постанова Кабінету Міністрів України "Про створення Єдиної державної бази з питань освіти"(від 13.07.2011 №752) і відповідні накази Міністерства освіти і науки України про впровадження цієї системи (від 29.11.2012 №1345) і Департаменту освіти Харківської міської ради (від 29.12.2012 №121).

Нова система дозволяє батькам реєструвати дітей до дошкільних навчальних закладів, не докладаючи великих зусиль і не виходячи з будинку, - через Інтернет, а також забезпечує можливість відстежувати рух електронної черги.

Якщо у батьків дитини немає можливості вийти в Інтернет або відсканувати й приєднати до заявки копію свідоцтва про народження або документів, що підтверджують наявність пільг, то можна прийти до районного реєстратора (до управління утворення адміністрації району) і зробити це з його допомогою.

За наявності Інтернету спілкування батьків з районним реєстратором відбувається виключно дистанційно - в електронному режимі.

Система "Електронна реєстрація в дошкільні навчальні заклади" пропонує батькам детальну інструкцію про порядок роботи в ній. ІНСТРУКЦІЯ

Входити в систему можна буде з офіційних сайтів Департаменту освіти Харківської міської ради й Управлінь освіти районів.

Положення про електронну реєстрацію до дошкільних учбових установ м. Харкова додається.

До уваги батьків, які вже записалися до дошкільних навчальних закладів до 15.08.2013.
Усі записи журналів реєстрації дітей до дошкільної установи з 15 серпня переносяться до бази Електронної реєстрації для збереження порядку вступу заявок.

Якщо батьки були записані в декілька дошкільних установ, їм необхідно переконатися, що в електронній реєстрації вони потраплять в той дитячий сад, який для них є найважливішим.
Адже адміністрації дошкільних навчальних закладів вносять дані одночасно, тому у базу увійде тільки один запис. Необхідно зателефонувати до дошкільних навчальних закладів, в які батьки записували дитину, і повідомити про свої переваги.

Планується відкрити систему «Електронної реєстрації для батьків» у вересні 2013 року.

Кiлькiсть переглядiв: 245