Повернутися до звичайного режиму

Всеукраїнський телевізійний урок, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка

Новий 2013/2014 навчальний рік розпочнеться 2 вересня о 9.00 з трансляції Всеукраїнського телевізійного уроку, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Так, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27 серпня 2013 року № 1234, для учнів старших класів загальноосвітніх, учнів (слухачів) професійно-технічних та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації відбудеться трансляція телевізійного уроку. Під час підготовки першого уроку для учнів початкової та основної школи педагогам рекомендовано використовувати методичні матеріали.

Перший урок нового навчального року має стати поштовхом до подальшої роботи з вивчення минулого та сьогодення України.

Метою проведення першого уроку є пізнання учнями постаті Великого Кобзаря, актуальності його творчості; виховання любові до рідного краю; пробудження національної самосвідомості; патріотичне виховання і розвиток почуття гордості за свій народ та державу; узагальнення знань з історії та культури українського народу, його традицій, звичаїв і обрядів; формування готовності здобувати якісну освіту і добрими справами збагачувати Україну.

Трансляція Всеукраїнського телевізійного уроку, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, відбудеться на Першому національному каналі

2 вересня 2013 року о 9 годині ранку,
повтор – 2 вересня 2013 року о 14 год 15 хв.

Методичні рекомендації щодо проведення уроку

Кiлькiсть переглядiв: 284