Повернутися до звичайного режиму

Перше вересня

Перше вересня – це особливе свято, тому що це - День знань.
Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл.
Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Саме сьогодні в усіх навчальних закладах Комінтернівського району пролунали перші дзвоники. Це свято - завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення, i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвоника!

Усі першокласники Комінтернівского району отримали у подарунок від Харківського міського голови Геннадія Кернеса цікаву книгу - «Букварик харківського першокласника».

Малюнки, тексти, завдання «Букварика» не тільки навчають школярів читати, а й допомагають розвивати пам'ять, увагу, логічне та образне мислення.
На його сторінках учні дізнаються про історичні події та сучасне життя рідного міста, про людей, які прославили Харків трудовими подвигами та творчими здобутками.

Народний депутат України Анатолій Петрович Денисенко привітав учнів, педагогів, батьків Харківської загальноосвітньої школи №102, Харківської спеціалізованої школи №114, Харківського технічного ліцею №173 та подарував оргтехніку.

Свято Першого дзвоника в Харківській гімназії № 46 ім. М.В.Ломоносова відвідала Таукешева Тетяна Дмитрівна, заступник Харківського міського голови, Директор Департаменту бюджету і фінансів Харківської міської ради, Президент асоціації фінансистів України, заслужений економіст України, яка привітала гімназистів з початком нового навчального року і подарувала від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса спортивний інвентар.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги, – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 223