Не залишаємося осторонь

"Не можу залишатися осторонь", - саме за таким принципом живе Ольга Ігорівна Чухно, мама трьох чудових діток - учнів Харківського ліцею №20 Слобідського району. Ольга Ігорівна завжди мала активну життєву позицію: є головою батьківської ради ліцею, активною учасницею місцевого самоврядування, організатором різних благодійних акцій. Після початку війни родина Чухно була змушена виїхати у передмістя Харкова, але навіть там, у маленькому населеному пункті, знайшли можливість робити добрі справи та активно допомагати нашим захисникам.

"Коли було важко з продуктами та їх доставкою, ми розвозили набори по домівках. Особливої підтримки потребували літні люди", - згадує Ольга Ігорівна. На той час вона займалася формуванням списків, отриманням гуманітарної допомоги, далі набори доставлялися безпосередньо тим, кому вони були потрібні. Велику частину фізичної роботи виконували батько Віталій та старші сини Максим та Руслан.

Зараз сім'я активно працює на нашу перемогу. Плетуть сітки та кікімори, виготовляють окопні свічки.

Наслідуючи старших, усе, що в її силах, робить і восьмирічна Злата: допомагає батькам та братам, власноруч створює обереги, сувеніри та листівки, які потім також передають на фронт нашим захисникам і захисницям.

Щиро дякуємо родині Чухно за внесок у нашу ПЕРЕМОГУ і приклад, яким ця сім’я надихає кожного з нас!

/Files/images/novini/2024/02/20.02.2024-0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 67