Захисник - це моя доля

Захищати всіх – вважає своїм призначенням Кекало Борис Олександрович, батько учениці 4-В класу Харківського ліцею № 112 Кекало Вікторії.

Після строкової служби в Збройних силах України Борис Олександрович захищав спокій мешканців нашого міста на службу МВС. Старший лейтенант Кекало Б.О. не один раз приходив на допомогу людям. Саме про допомогу він думав, коли вирішив пити служити до Національної гвардії України в 2019 році, а потім брати участь в АТО. Він бачив страждання людей, які першими відчули на собі «руській мір»

23 лютого 2022 року старший лейтенант Кекало Борис Олександрович заступив на нічне чергування і разом зі своїми друзями зустрів ворога, коли почалося повномасштабне вторгнення.

У рідкі хвилини тиші Борис Олександрович думав про дружину та доньку, про батьків, які залишилася в окупованому рідному місті Балаклея. Цілих шість місяців він майже нічого не знав про них… І яка ж була радість, коли його підрозділ був в авангарді бойових сил, які визволяли Балаклею! Він схвильований йшов вулицями свого дитинства, і в очах світилася Віра в ПЕРЕМОГУ!

Зараз Борис Олександрович продовжує знищувати ворога, боронячи рідну Україну. Він мріє про мир, рідний дім, родину. Він впевнений, що захищати все, що дорого людині, - це його доля!

/Files/images/novini/2024/03/06.03.2024-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 31