Презентація підручника "Основи податкових знань"

Сьогодні, 19 вересня 2013 року в навчальних закладах Комінтернівського району м. Харкова відбулася презентація підручника «Основи податкових знань» для учнів 9 –х класів. Цей підручник є частиною повноцінного курсу з основ податкових знань для учнів 9-11 класів, над яким зараз працюють Міністерство доходів і зборів спільно з Міністерством науки і освіти України.

На відкритий урок з «Основ податкових знань», де проходила презентація цього підручника, до учнів Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова завітали шановні гості: заступник начальника Головного управління Міністерства доходів та зборів України у Харківській області Маслова Тетяна Іванівна, начальник відділу нормативності і якості освіти Департаменту освіти Харківської міської ради Шепель Валерій Миколайович.

А на відкритому уроці з «Основ податкових знань» учні Харківського навчально-виховного комплексу № 112 змогли поставити свої запитання начальнику Основ’янської міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби України Плотнікову Олексію Петровичу, його заступнику Ніколаєнко Ірині Володимирівні, та іншим представникам податкової інспекції.

На цих відкритих уроках учні шкіл району змогли дізнатися про новий курс «Основи податкових знань» для учнів 9 –х класів, поспілкуватися з представниками податкових інспекцій, а також дізнатися про особливості податкової системи України.

Кiлькiсть переглядiв: 228