Зустріч школярів з викладачами Театрального факультету ХНУМ імені І.П. Котляревського

Сьогодні відбулася зустріч школярів з викладачами мистецьких дисциплін Театрального факультету ХНУМ імені І.П. Котляревського яка була присвячена Міжнародному дню театру.

З презентацією театрального факультету та освітніх програм учнів знайомили - декан театрального факультету Яна ПАРТОЛА, викладач кафедри майстерності актора та режисури драматичного театру Лілія ПЕТРЕНКО, викладач кафедри майстерності актора та режисури театру анімації Анастасія ШЕВЧЕНКО, викладач кафедри театрознавства Ольга ДОРОФЄЄВА.

Школярі взяли участь у міні-майстеркласі з жонглювання, ексцентрики та пантоміми з викладачем кафедри майстерності актора та режисури театру анімації Анастасією ШЕВЧЕНКО.

Анонс Міжрегіонального конкурсу письмових робіт та відеовідгуків «Твір театру / кіно, який мене вразив» для учнів загальноосвітніх шкіл та шкіл мистецтв, коледжів та усіх бажаючих провела викладач кафедри театрознавства Ольга ДОРОФЄЄВА.

Спробували себе у майстер-класі «Мистецтво оживлення ляльки» з магістранткою кафедри майстерності актора та режисури театру анімації Марією ЦИПЛУХІНОЮ.

Ця зустріч пройшла у святковій атмосфері та залишила незабутні враження у школярів.

Галерея "Зустріч школярів з викладачами Театрального факультету ХНУМ імені І.П. Котляревського 26.03.2024"

Кiлькiсть переглядiв: 53