Щасливі ті, хто присвятив себе спорту

Щасливі ті, хто присвятив себе спорту!! Він стимулює наш розвиток на всіх рівнях - фізичному, емоційному та соціальному, роблячи життя насиченим і повноцінним.

Таким життям зараз живе учениця 6-Б класу комунального закладу “Харківський ліцей 151 Харківської міської ради” Слобідського району Остоверхова Каміла. Дівчина вже багато років займається бальними танцями. Через військову агресію РФ вимушена була з батьками виїхати за кордон. Вона разом зі своїм партнером Шиловим Єлисеєм продовжуюють тренуватися та виступати на Міжнародних змаганнях, “захищаючи” гідність України на спортивному “фронті”.

Пара об'їхала багато європейських країн, де показувала високі результати. У 2023 році стали віце чемпіонами у змаганнях пар до 12 років, яке проходило в Німеччині (місто Кельн). У тому ж році стали призерами в Міжнародному турнірі “Інтернаціональний танцювальний фестиваль” Лондон Великобританія. Пара посіла почесне перше місце в конкурсі з латиноамериканських танців у Берліні.

Безумовно, спорт допомагає в житті кожній людині, якщо вона прагне здобути перемогу та принести славу рідній України. Він формує особистісні якості, такі, як витримка, сила волі, незламний дух.

Наші талановиті діти, незважаючи ні на що, роблять усе, щоб прославляти рідну Україну, тому нас нікому і ніколи не подолати!!!

/Files/images/novini/2024/03/27.03.2024-2.jpg /Files/images/novini/2024/03/27.03.2024-4.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 31