Згуртованість та єдність - це зброя

Благодійність відіграє значну соціальну роль у кожній країні, однак в умовах війни, наш народ перетворив це поняття на справжній феномен. Згуртованість - важливий фактор, який допоміг Україні вистояти та стримати ворога. Сьогодні волонтери проявили нечувану єдність та безстрашність у цій жахливій війні. Вони здатні знайти будь-що, будь-де, будь-коли. Як показала практика, для них не існує неможливого.

Кожна українська родина прагне допомогти тим, хто знаходиться в скруті. Прикладом такої згуртованості є сім'я Дубини Анни та Микити, які є здобувачами освіти комунального закладу Харківський ліцей 151 Слобідського району. Їхня мати Олена Петрівна є волонтером “Християнського благодійного фонду “Покров”. Починаючи з літа 2023 року вона допомагає сім'ям, які перебувають у складних життєвих ситуаціях. Багатьом постраждалим від бойових дій видаються продукти харчування, одяг, медикаменти. Фонд надає психологічну підтримку дітям та людям похилого віку. Будь-яка підтримка, навіть моральна, відіграє важливу роль у цій війні. Адже просте нагадування про те, що світ стоїть пліч-о-пліч з Україною, надає сил та наснаги рухатися вперед!!

Згуртованість та єдність - це зброя, яка зумовлює позитивні зміни у світі та допомагає Україні крок за кроком йти до Перемоги!!!

/Files/images/novini/2024/03/28.03.2024-0.jpg

/Files/images/novini/2024/03/28.03.2024-1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 12