З Днем дошкілля!

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період в житті дитини. У цьому віці дошкільні працівники закладають основи здоров'я, формують особистість дитини і вектор моральності. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

У рамках зовсім юного професійного свята - Всеукраїнського дня працівників дошкільної освіти, який відзначається з 2012 року, в усіх дошкільних навчальних закладах Комінтернівського району проходить Тиждень дошкільної освіти .

Заходи, присвячені цьому святу, організовані для вихователів, вихованців та їх батьків.

25 вересня 2013 в Адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради пройшло районне свято, присвячене Дню працівників дошкільної освіти. У цей святковий день особливі слова вдячності і подяки лунали на адресу всіх працівників дошкільної освіти за їх професіоналізм, педагогічну майстерність, творчий підхід, сумлінну працю та відданість справі.

Зі словами подяки до учасників заходу звернулися народний депутат України Анатолій Петрович Денисенко та голова адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради Роман Сергійович Веприцький.

Подяками народних депутатів України Анатолія Петровича Денисенко та Ірини Анатоліївни Горіної за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, значний особистий внесок у навчання та виховання дітей було відзначено 25 працівників дошкільних установ, серед яких, вихователі, помічники вихователів, вихователі - методисти, заступники завідувачів по господарству, старші медичні сестри, кухарі - загалом всі, хто щодня оточує теплом і турботою наших маленьких дошкільнят.

Також працівники дошкільної освіти були відзначені Почесними грамотами Адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради, Грамотами Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Грамотами управління освіти адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради.

Всім гостям заходу вихованці дошкільних навчальних закладів району підготували барвисті виступи .

Хочеться думати, що в сучасне стрімке століття професія дошкільного працівника набула особливої значущості і поваги в суспільстві, адже в рівній мірі спільно з родиною працівники дошкільних навчальних закладів ведуть по життю маленьку людину, оберігаючи від негараздів і формуючи його особистість. Праця цих людей завжди на виду, кожна людина щодня і щогодини відчуває і оцінює її результати.

Шановні працівники дошкільної освіти! Нехай Ваше життя буде наповнене теплотою і любов'ю рідних, близьких, повагою вихованців та їхніх батьків, підтримкою колег. Нехай невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вирішувати найскладніші завдання, а всі Ваші устремління та ініціативи, спрямовані на виховання дошкільнят, увінчаються успіхом.

Кiлькiсть переглядiв: 191