Повернутися до звичайного режиму

Вшанування стипендіатів у Комінтернівському районі

Сьогодні, 12 листопада 2013 року в Адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради вшановували стипендіатів Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» і стипендіатів народних депутатів України А. П. Денисенко та І. А. Горіної.

Среди присутстніх у залі ті, хто показали кращі результати на ІІІ (обласному) та ІV (Всеукраїнському) етапах учнівських олімпіад з базових дисциплін, на ІІІ Всеукраінському етапі конкурсу–захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України;
ті, хто переміг в міських інтелектуальних змаганнях і фінальних етапах Всеукраїнських турнірів;
лідери учнівського самоврядування, лауреати Міжнародних, Всеукраїнських, обласних творчих фестивалів і конкурсів.

45 кращих учнів і вихованців навчальних закладів району, які своїм розумом, копіткою працею, завзяттям прокладали дорогу до успіху, і, як підсумок, – стипендія Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» і стипендія Народних депутатів України А. П. Денисенко та І. А. Гориної в Комінтернівському районі.

У нашому Комінтернівському районі начаються 33 переможці Всеукраїнських олімпіад, турнірів і конкурсу Малої академії наук України, 8 учнів – стипендіати Президента України, 4 – стипендіати Харківського міського голови «Обдарованість». Сьогодні в це сузір'я талантів увійдуть ще 24 стипендіати Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» та 21 стипендіат Народних депутатів України.

Учнів, їх батьків, педагогів прийшли привітати кращі люди району та міста, які приділяють велику увагу розвитку системи освіти і особливо активно підтримують талановиту і обдаровану молодь:

Народний депутат України Анатолій Петрович Денисенко,
Голова адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради Роман Сергійович Веприцкий,
заступник голови Комінтернівської районної організації Партії Регіонів Ігор Костянтинович Черкашин.

Стипендіатам народних депутатів України А. П. Денисенко та І. А. Гориної були вручені сертифікати на отримання стипендії народних депутатів України.

Стипендіатам Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» – сертифікати на отримання стипендії Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» та Почесні грамоти Адміністрації Комінтернівського району.

Усім кращим учням і вихованцям були вручені подарунки від Комінтернівської районної організації Партії Регіонів.

У літопис учнівства нашого району вписана ще одна сторінка – сторінка молодості і краси, знань і сили, захоплюючої творчості та особистості, що самостверджується.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 134