Моніторинг з української мови (10 клас)

12 листопада 2013 року відбудеться проведення моніторингу якості загальної середньої освіти у з української мови за результатами навчання учнів 10 класів в основній школі.

За результатами відбору номерів варіантів тестів, шляхом випадкових чисел, із збірників завдань «Українська мова (для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою). 10 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів в основній школі» (авт. Голуб Н.Б., Шелехова Г.Т., Ярмолюк А.В., Скрипник Л.М.) визначено такі варіанти: № 1, № 2, № 9, № 10.

«Українська мова (для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою). 10 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів в основній школі» (авт. Михайловська Н.А., Обложок Н.В., Сергєєва Н.В.) визначено такі варіанти: № 3, № 5, № 9, № 10.

Додатково:

Збірник інструктивно-методичних матеріалів для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі (5 клас)
Збірники завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти (5 клас)
Збірники завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти (10 клас)
(за матеріалами сайту Національної академії педагогічних наук України)
Кiлькiсть переглядiв: 453