Повернутися до звичайного режиму

Моніторинг з предметів «Я і Україна» та «Основи здоров’я» (5 клас) і «Технології (технічні види праці та обслуговуючі види праці)

4 грудня 2013 року відбудеться проведення моніторингу якості загальної середньої освіти з предметів «Я і Україна» та «Основи здоров’я» за результатами навчання в початковій школі учнів 5 класів.

За результатами відбору номерів варіантів тестів, методом випадкових чисел, із збірника завдань:

«Я і Україна (громадянська освіта), Основи здоров’я. 5 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій школі» (авт. Бібік Н.М., Коваль Н.С., Бойченко Т.Є.).

№ 2, № 7, № 9, № 10.

4 грудня 2013 року відбудеться проведення моніторингу якості загальної середньої освіти з технологій за результатами навчання в основній школі учнів 10 класів.

За результатами відбору номерів варіантів тестів, методом випадкових чисел, із збірника завдань:

«Технології (технічні види праці). 10 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів в основній школі» (авт. Тарара А.М., Туташинський В.І.).

№ 1, № 2, № 3, № 4.

«Технології (обслуговуючі види праці). 10 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів в основній школі» (авт. Мачача Т.С., Левченко Н.Г., Ходзицька І.Ю.).

№ 3, № 7, №8, № 10.

Кiлькiсть переглядiв: 157