Повернутися до звичайного режиму

Моніторинг якості загальної середньої освіти з предмета «Іноземна мова» за результатами навчання в початковій школі учнів 5 класів

11 грудня 2013 року відбудеться проведення моніторингу якості загальної середньої освіти з предмета «Іноземна мова» за результатами навчання в початковій школі учнів 5 класів.

За результатами відбору номерів варіантів тестів, методом випадкових чисел, із збірника завдань:

  • «Англійська мова. 5 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій школі» (авт. Шопулко М.Н., Пасічник О.С., Куриш С.М., Ковтун С.З.)
    № 1, № 5, № 8, № 10.
  • «Французька мова. 5 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій школі» (авт. Клименко Ю.М., Файзуліна Л.М.).
    № 2, № 4, № 9, № 10.
  • «Іспанська мова. 5 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій школі» (авт. Редько В.Г., Шмігельський І.С.).
    № 2, № 4, № 7, № 10.
  • «Німецька мова. 5 клас. Збірник завдань для проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій школі» (авт. Басай Н.П., Ліщук Н.І., Буксар І.О.).
    № 3, № 5, № 6, № 10.

Кiлькiсть переглядiв: 214