Семінар для практичних психологів ДНЗ

12 грудня 2013 року відбувся семінар для практичних психологів дошкільних навчальних закладів району за темою: Корекційно-розвивальна робота у психологічному супроводі навчально-виховного процесу в межах дошкільного навчального закладу. Семінар відбувся на базі дошкільного навчального закладу (ясла – садок) № 337 Харківської міської ради.

На семінарі були розглянуті наступні питання:

  • Планування та проведення корекційної та розвивальної роботи практичними психологами в межах дошкільного навчального закладу.
  • Розробка та оформлення корекційних та розвивальних програм.
  • Формування професійної та особистісної компетентності практичних психологів щодо розробки, написання та оформлення корекційно-розвивальних програм.

/Files/images/novini/dekabr2013/Возгива IMG_6525.JPG

В межах семінару були презентовані корекційно-розвивальні програми, розроблені практичними психологами ДНЗ №34 та №266 за тематикою:

  • «Ціннісні орієнтири сімейного виховання як основи формування навичок здорового способу життя дітей старшого дошкільного віку».
  • «Роль вихователя у створенні позитивної мотивації дітей щодо формування здорового способу життя».

/Files/images/novini/dekabr2013/Возгрива IMG_6520.JPG

Практичним психологом ДНЗ №337 було проведено фрагмент розвивального заняття з дітьми старшого дошкільного віку за темою: «Розвиток довільності психічних процесів та довільної поведінки».

Кiлькiсть переглядiв: 297