Для підготовки до ЗНО створено безкоштовний інтернет-ресурс

На порталі www.yandex.ua запущено безкоштовний інтернет-ресурс для вчителів і учнів «Яндекс. ЗНО» http://zno.yandex.ua (лист МОН №1/9-907 від 30.12.2013). Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти та містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, з яких проводилося ЗНО у 2010-2013 роках (українською та російською мовами).

Ресурс «Яндекс.ЗНО» може використовуватися як один із елементів підготовки майбутніх абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання. Для успішного проходження ЗНО абітурієнт має засвоїти увесь теоретичний навчальний матеріал, тому основний етап підготовки до ЗНО відбувається за навчальними посібниками для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до навчальних програм ЗНО.

Після засвоєння основного навчального матеріалу учні можуть за допомогою цього ресурсу перевірити свої можливості та орієнтовно визначити результат тестування: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання були допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

За матеріалами сайту: http://www.mon.gov.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 214