В Харкові привітали кращих вчителів

Вшанування фіналістів та переможців конкурсу професійної майстерності «Учитель року - 2014» відбулося 30 січня в Харківському палаці дитячої та юнацької творчості.
Кращих вчителів Харкова привітали з перемогою директор Департаменту освіти Ольга Деменко і ректор Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Віль Бакіров. Вони побажали кращим педагогам міста натхнення та успіхів у їх нелегкій праці.
«Харків є флагманом освіти України. Такого конкурсу, як у нас, немає ні в одному місті. Я знаю, що перемога кожного вчителя - це перемога не тільки класу, школи чи району, а це, в першу чергу, перемога над самим собою. Подивившись на вас і ваші виступи, я однозначно можу сказати, що Харків буде гідно представлений на обласному та всеукраїнському рівнях », - підкреслила Ольга Деменко.

Комінтернівський район на конкурсі представляли п'ять педагогів.

Вітаємо кращих педагогів району:

Курільченко Анну Ігорівну, учителя початкових класів гімназії № 82, яка стала фіналістом конкурсу,

Лунячек Наталю Олександрівну, учителя географії Харківського технічного ліцею № 173, переможця в номінації "Географія",

Сєдову Тетяну Дмитрівну, директора Харківської гімназії № 46 ім. М.В.Ломоносова, - переможця в номінації "Директор школи нового типу".

В ході свята фіналісти конкурсу «Учитель року» були нагороджені Почесними грамотами Департаменту освіти, а переможці конкурсу отримали Подяки Харківського міського голови.

/Files/images/уг1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 264