День відкритих дверей ХНУВС

15 лютого 2014 року 185 учнів 10-11 класів шкіл Комінтернівського району завітали на традиційний День відкритих дверей у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

У проведенні Дня відкритих дверей взяли участь і колишні випускники університету, а нині – представники особового складу ГУМВС України в Харківській області – заступник начальника чергової частини штабу, підполковник міліції Олексій Зуб, начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку, підполковник міліції Віталій Змієвський, заступник начальника слідчого відділу Червонозаводського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області, підполковник міліції Олександр Ништик, начальник відділу дільничних інспекторів міліції Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області, підполковник міліції Віталій Кравченко. Усі вони із теплотою згадували свої роки навчання в університеті та викладачів.

Під час зустрічі з ректором та представниками ректорату абітурієнти і гості університету отримали вичерпну інформацію про інститути, факультети навчального закладу, напрями та спеціальності, за якими тут готують майбутніх правоохоронців.

Як зазначив ректор Сергій Гусаров, навчальний процес в університеті постійно удосконалюється і відповідає усім сучасним вимогам. «Аудиторії для навчання оснащені мультимедійною технікою, на кожній кафедрі створені спеціалізовані аудиторії і вважаємо, що у підготовці майбутніх фахівців правоохоронних органів ми повинні йти на крок попереду практиків. Молоді люди мають вміти користуватися сучасними технічними засобами, необхідними для виконання службових обов’язків». Також ректор зазначив, що в університеті багато уваги приділяється не тільки навчанню, але й вихованню, всебічному розвитку молодої людини. З цією метою започаткований та успішно працює на громадських засадах Університет культури. В університеті проходять різноманітні культурно-освітні та спортивні заходи, зустрічі з видатними митцями Харківщини, молодь відвідує театри, художні виставки, спортивні змагання та ін. В університеті працює багато гуртків художньої самодіяльності, Літературна студія, різноманітні спортивні секції із самбо та дзюдо, таїландського боксу, гирьового спорту, футболу, баскетболу, волейболу та ін.

Присутній на Дні відкритих дверей директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко зазначив, що Харківський національний університет внутрішніх справ є хорошим стартом для майбутньої успішної кар’єри молодої людини.

Після зустрічі з керівництвом майбутнім абітурієнтам влаштували екскурсію університетом – продемонстрували заняття з фізичної та вогневої підготовки, виставку вогнепальної зброї, познайомили з бібліотекою навчального закладу.

Сайт ХНУВС http://univd.edu.ua

Кiлькiсть переглядiв: 299