ДО УВАГИ БАТЬКІВ та ОСІБ, ЯКІ ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ!!! Зміни до Положення про електронну реєстрацію в дошкільні навчальні заклади» у м. Харкові

Зміни до Положення внесені з метою спрощення процедури видачі Направлень батькам під час масової комплектації груп в ДНЗ у квітні-травні.

Під час попередньої комплектації груп (квітень-травень) районні реєстратори друкуватимуть для завідувачів ДНЗ по кожній віковій групі Списки дітей для зарахування до ДНЗ з 01 вересня поточного року (далі Списки). До Списків додаватимуться друковані Направлення на кожну дитину. У картках дітей буде змінено статус заявки на «Видано направлення», інформація про що надійде до батьків на електронну адресу.

Видача Направлень буде здійснюватись завідувачами ДНЗ до 01 червня згідно зі Списками.

За підсумками проведеної роботи завідувачі повернуть районному реєстратору Списки з особистими підписами батьків або осіб, які їх замінюють, про отримання Направлень та з відповідними примітками у разі відмови батьків від зарахування дитини в ДНЗ у поточному році тощо.

Після обробки повернутих з ДНЗ Списків районні реєстратори внесуть зміни до статусу заявок у картах дітей на «Отримано направлення».

Кiлькiсть переглядiв: 39